tysdag 12. juni 2007

Dirty side of Singapore

La meg først få spesifisere at turen som er beskrevet under er totalt uavhengig av Innovasjon Norge.

Fredag kveld fikk vi en annerledes introduksjon til Singapore. En av Asias største barneTV-kjendiser, Øystein "Einsten" Kristiansen, er en av arbeidsgiverne for internshipene. Han har vært i Asia nå 14 år, og endelig gjort stor suksess her nå. Han pleier å ta med de studentene som vil, dvs alle, på en runde og se ikketuristsiden av Singapore.

Kvelden startet med et spennende foredrag i TVstudioet hans, med øl og pizza til. Derifra gikk turen til Verdens Mest Råtne Hotell, en byggning fra kolonitiden midt i sentrum av byen. Stedet var enkelt og greit pill råttent, men fungerte fortsatt som hotell for de mest skitne sjømennene i byen. Tomten er verdt 500millioner S$ (=2 mrd kroner), men eieren har nektet å selge før nå.
Fra inne på hotellet, rottene kommer ikke klart frem, men de solgte øl der

Videre dro vi til en transebar, der alle de kjønnsoprerte mennene her henger for å møte voksne hvite menn på ferie. En syk opplevelse, ble til slutt så pågående at vi måtte dra videre.
Petter koser seg, turister og transer i bakgrunnen

Derifra gikk turen til det hippeste stedet i byen, "Ministry of Sound". Over flere etasjer og med forskjellige musikkavdelinger, jeg og Henrik kjørte oss fast i discodelen der vi danset til skosålene var borte. Bilder av det dropper jeg lett.

Morgenen etter skulle vi reise til Bintan, så kvelden ble avsluttet rolig med maccern-nach hos Axel og gutta. En utrolig vellykket kveld, men ingen av stedene må besøkes igjen, for å si det sånn.. Veldig mye mer om kvelden hos Lars.

2 kommentarer:

ninon sa...

Høres ut som en spennende obskur sightseeing! Jeg mener for øvrig at noen dansebilder ville gjort seg utmerket!
Tre dager til avreise retning sør og huset står på hodet.. svett.. vært skikkelig hetebølge i oslo de siste dagene, men nå roer det seg og kanksje klarer jeg å tenke klart og komme igang med pakking for tre små gærninger og en stk sliten mamma for seks uker i ferieparadis:) Det blir bra!
Grattis med jobb, høres ut som noe for deg! Blir spennende å høre mer om hvordan det utarter seg å jobbe der nede- blir det et dressliv? Lykke til på torsdag!
Ha det moro:)

Unknown sa...

Altså... nå er det jo noen år siden jeg var i S'pore, MEN vi hadde faktisk noen fantastiske fester på Mitre etter at alt annet var stengt om natten.... Men det var nok før rottene tok over!?