torsdag 21. juni 2007

Første skoledag

Onsdag 20. juni var til alles store glede første skoledag. I tillegg til internship (40 timer i uka) skal vi ha undervisning ved NUS to kvelder per uke (6 timer i uka). Kurset er bestått/ikke bestått, og levering er en business plan med revenue på minst 50mill $ på fem år..

Foreleser er en rimelig cocky amerikaner, men han har med seg en hyggelig yngre lokal kar som assistent. Klassen består av over 50 studenter: oss 20 fra Norge, over 30 fra over alt i Asia, og en enslig russer som Villu tar seg av (han lærte russisk på skolen i Estland). Første dag var introduksjon og lage grupper, men planen videre er ekstremt intensiv. Vi har allerede et prosjekt vi skal jobbe med, så gruppen min formet på forhånd: Axel (industriell øk., NTNU), Petter(juss, UiBergen), Astrid(business adm., NHH), Henrik(økonomisk historie, UiOslo), og meg(industridesign, AHO). Veldig fin gruppe, selve prosjektet kommer det mer om senere.

Virker som et veldig bra kurs så langt, men de har klart å legge forelesninger på FREDAGER fra 18-21, noe som legger en effektiv demper på mulighetene for helgeutflukter. Vi har gått i gang med å få det endret nå, så vi får bare krysse fingrene for at vi får det gjennom.

Fikk desverre ikke tatt noe "første skoledag"-bilde..

4 kommentarer:

Leonora sa...

hei,
håper du overlever stresset og fortsetter å fylle bloggen med små historier om overfylte mopeder og andre eksotiske innslag som lyser opp vår mellomvarme, halvvåte, skiftende og ellers alt for vanlige tilværelse!

sitat for dagen: gjør mot deg selv det du vil andre skal gjøre mot deg!
;)

Andreas Engvig sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Andreas Engvig sa...

Hei! Endelig fått tid til å lese blogen din. Ser ut som du har det temmelig bra der nede, og nok å gjøre - som alltid :)

Ha det gøy!

A

Anonym sa...

Hei kjære bror!
Høres ut som du har det spennende og slitsomt, men moro! Håper dere får flyttet fredagsundervisningen - sykt irriterende om alle helgene fremover blir amputert pga skolen!
Jeg har vært en snartur i oslo uten barn, deilig og gøy! Men nå er jeg tilbake i hverdagen og regnet - vi har vistnok et uvær med regn i vente.. det kan jo bli en utfordring å stagge apekattene innendørs. Juhu!
Kjæresten din er en utrolig stor hjelp og hyggelig selskap her i foreldrejungelen:)
Idag skal vi lage jordbærkake til henne! Og feire bursdag på forskudd.. skal ta et ekstra stort stykke og tenke på deg mens det glir nedover halsen og legger seg som en luksusbulk på magen:)
Kos deg videre, unge mann!