fredag 3. august 2007

Full blogstopp: Helle kommer

Jepp, da var den store dagen her! Helle lander om et par timer, jeg er kjapt innom kontoret for å få gjort unna et par ting før jeg skal ut å hente henne på Changi Airport.

Kort fortalt er planen for besøket følgende: Først tre dager i Singapore, se byen (jeg har jo ikke vært turist her selv heller ennå..), spise gode middager og sole oss på Sentosa. Videre drar vi til Bali, for å lære Helle å bølgesurfe på klassiske Kuta Beach og se den historiske siden av øya. Derfra drar vi via Singapore til Rawa, en øy som visstnok skal være enda penere enn Tioman, for å tilbringe de siste fire dagene i en rolig hytte på stranden.

Tett program ja, men som dere vet er det jo slik jeg liker å reise, og Helle har bare ti dager her nede så litt må hun jo se. Det eneste hun går glipp av (?) er en skikkelig skitten storby a la Bangkok, men jeg har hørt mye om livet i Kuta downtown så litt mas skal vi klare å få med oss.

Tviler på at det blir så mye liv her på bloggen i mellomtiden, men jeg lover bilder og lang rapport så snart vi er tilbake. I mellomtiden anbefaler jeg å ta en titt innom Sharpbrains, jobbloggen til Andreas i San Francisco, spennende side om hjernetrim (Jørgen du kommer til å elske det). Han har også en veldig søt video (hihi) på youtube, verdt en titt, husk å rate den:

1 kommentar:

Anonym sa...

håper dere har deilige dager! tenker på dere. ninon