tysdag 14. august 2007

Endelig: Helle i Singapore

Fredag 3. august landet Helle i Singapore, følelsen er ubeskrivelig. Fra flyplassen gikk det med privatsjåfør rett til Ritz-Carlton Singapore, dekadense-dekadense.. På kvelden gikk vi på Cricket Club Singapore og tok et par drinker med arkitekten Dr. Chong Chia fra TSP, han hadde invitert oss for å møte to yngre arkitekter og bli bedre kjent. Chong er en studiekamerat av Erling Rustung, faren til min venn Christer, og vi hadde en super kveld med dem (bilde kommer).
Utsikten fra stuen (Sorry, helsetrøye er en nødvendighet under skjorter her nede)

Ritz-C er noe av det proffeste jeg har vært borti, og det feiret vi med dagens Herald Tribune (hang på døren) og tidenes inroom breakfast. Lørdagen gikk med til en total sightseeing av Singapore, noe heller ikke jeg hadde vært på før Helle kom. Vi var i Chinatown, Arab Quarter, Raffles, Little India, Boat Quay, Clarke Quay, Merlion, Orchard Rd og til slutt i overveldende Singapore Botanic Garden.
Posering foran turistattraksjon nr. 1: 8m (ooh..) høye Merlion. Av og til må skjorta gå

Etter å ha lett to timer etter en "ikkefoodcourt"-restaurant i Chinatown endte vi med å spise på favorittstedet mitt (navn?) i Holland Village. Eneste vi ikke fikk med oss var tidligere nevnte Sentosa. Takket være våre venner i Adam Air måtte vi ta en tidlig kveld for å sove litt før turen til Bali søndag morgen, men Helle slapp jetlag så det gikk fint.

Ingen kommentarer: