måndag 2. juli 2007

Helg i Singapore

Endelig (?) fikk jeg en litt rolig helg i Singapore, etter bare en måneds opphold! Har vært så mye jobbing at vi har forlatt øya så fort vi har hatt noe tid til overs, eller ligget i fosterstilling hele helgen. Har ikke engang kommet meg til Sentosa ennå, men det er søndagsplanen nå til helgen.

Fredag kveld var det undervisning som vanlig, fortsatt helt formålsløst og regelrett bortkastet tid. Får heldigvis jobbet mens jeg sitter der, men er *litt* usikker på om det er verdt 30.000 kr for kurset. Etter skolen tok vi en rolig kveld med et par pils i kåken, nesten for mye stress bare det etter en lang uke.

Lørdag var det soling, bading, risengrynsgrøt og jobbing (trådløst nett) på sjømannskirken, som rett og slett har et fantastisk godt tilbud til nordmenn her nede.
Bassenget på sjømannskirken, kirken i bagrunnen. Helt til høyre skimtes en badeball og noen av de uendelig mange container-kranene rundt øya

Etterpå var det oldboysfotball med andre nordmenn på et jorde rett ved kirken, jeg og Henrik representerte GS. Helt suverent det varmeste jeg har vært med på, to runder på halv bane i stekende sol og 100% luftfuktighet. Litt som å løpe i ring i en badstue i halvannen time, uten mulighet til å gå UT av badstuen når man er utslitt. Dere kan jo prøve det på Brekkestø..

Etter fotballen dro vi på Velvet Underground med en gjeng lokale som vi ble kjent med på Ministry of Sound for to helger siden. Kvelden kunne fått en egen bloggpost, i korte trekk:
  • fikk bord og slapp kø på Velvet etter at manageren vår ringte på forhånd og fortalte dem at vi var det tyske (?!) boybandet Waterfall
  • danset til 90talls dance med urytmiske asiatere, nå vet jeg hvordan afrikanere føler seg på dansegulvet i Norge
  • ble sjenket av en liten tamil med tre mugger brunsprit(all sprit serveres i mugger)
  • hadde en voldelig slap-contest som utarter seg og nesten fikk oss kastet ut fra Zouk
  • sistemann ut av Velvet sammen med en sveiseblind Axel
  • krangler med en hel MacDonalds om hvorvidt de kan kalle seg en MacDonalds dersom de ikke serverer annet enn "frokost" mellom kl 04 og 11, hvorpå **** vifter med en 10$ (40 kr) og truer med å kjøpe hele sjappa for å lage seg en BigMac
Søndagen var tilsvarende smertefull, dagen ble tilbragt med reparering, jobbing og bading på sjømannskirken. De har grilling på søndagene så vi fikk i oss en nydelig middag før vi dro på kino på et av byens mange kjøpesentre. Vi så Transformers, tidenes guttefilm (elsket den!), på Gold Class, en kino med servering og noen rimelig ålreite stoler.
Kristian og Henrik på Cold Class, 18 slike sittegrupper per sal

2 kommentarer:

Leonora sa...

alle som har vært i asia vet at mcdonalds er en naturlig og stor del av livet, og at alle ureglementerte, ondartede påfunn med lokal vri bør bli slått hardt ned på - godt å høre at du kjører korrekt opptreden også under press fra urbefolkningen...

Anonym sa...

Kjære Balder, gøy å lese om opplevelsene dine og hurra for at du får Helle på besøk! Vi er i Golfe Juan dvs. resten av gjengen dro til Milano idag (shopping ...) så jeg har kost meg og altså også fått lest bloggen din. Take care! Klem fra onkel Stein.